Sant Pere de Ribes posa a disposició del personal sanitari de Sant Camil habitacions d’hotel al municipi

L’Hotel Desitges acollirà professionals del centre hospitalari

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de l'hotel Desitges. Cedida

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha posat a disposició del personal sanitari de l’Hospital Sant Camil les habitacions d’un hotel del municipi per tal que els i les professionals del centre que ho necessitin puguin pernoctar-hi i no s’hagin de desplaçar a casa, sobretot aquells que resideixen a altres localitats. Es tracta de l’Hotel Desitges, situat a tres quilòmetres l’hospital, que juntament amb el Consistori ha arribat a un acord de col·laboració per oferir les seves habitacions amb aquesta finalitat ara que està tancat al públic per la suspensió de la seva activitat decretada per l’estat d’alarmacom a establiment hoteler.

Segons ha explicat l’alcaldessa, Abigail Garrido, “molts professionals que treballen a l’Hospital viuen lluny[…]. Després de les jornades de moltes hores de treball, agafar el vehicle per tornar a casa sevapot ser complicat.Conjuntament amb l’Hotel Desitges hem posat en marxa la iniciativa de poder tenir habitacions a disposició del personal sanitari per tal que pugui descansar i estigui a prop del seu lloc de treball”. Garrido ha mostrat el seu agraïment als treballadors i treballadores de la salut que “s’estan deixant la pell en aquesta lluita a contrarellotge” i considera que en el context actual “totes les iniciatives solidaries són poques”.

La iniciativa és fruit de l’acord entre l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, que ha assumirà el cost de la depesa, i l’Hotel Desitges que ha rebaixat al mínim el preu del servei. En aquest sentit, Garrido ha destacat la predisposició de l’Hotel Desitges a reobrir les seves portesper allotjar exclusivament el personal sanitari de l’hospital.

L’hotel Desitges té 43 habitacions i es situa a la urbanització Els Cards de Sant Pere de Ribes..