Sant Pere de Ribes ja disposa de l’informe meteorològic de la tempesta del 12A

L’informe es troba al web municipal i a les OAC per qui pugui emprar-lo en els tràmits amb les seves asseguradores

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de l'oficina d'atenció a la ciutadanaia de Sant Pere de Ribes. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes posa a disposició dels damnificats per la tempesta de la matinada del dilluns 12 d’agost, un informe tècnic elaborat pel meteoròleg Josep Miró basat en el conjunt de registres meteorològics disponibles en relació al nostre municipi i a la comarca. El document està disponible per a totes les persones damnificades que puguin necessitar-lo per tramitar sinistres o reclamacions a les companyies asseguradores.

El Servei Meteorològic de Catalunya gestiona l’estació meteorològica automàtica de Sant Pere de Ribes – PN del Garraf, concretament situada a Can Pere de la Plana, al nord del terme municipal i a 161 metres d’altitud. Aquesta estació ofereix dades minut a minut que es poden complementar amb altres que es disposen dels punts de mesura de la Xarxa d’Observadors Meteorològics (XOM) del territori.

Així mateix, cal recordar que des del Consistori s’ofereix els serveis de l’Oficina de Consum i del Centre de Mediació i Convivència Ciutadana per atendre i assessorar a les persones, empreses o col·lectius que necessitin tramitar reclamacions, ajuts i peritatges relacionats amb els danys o desperfectes que hagin pogut patir a causa de l’últim temporal viscut. Per utilitzar el servei cal trucar a l’OAC, al 938967300, o bé sol·licitar-lo presencialment a través de les seves oficines, a Ribes (plaça de la Vila, 1) o les Roquetes (plaça de la Vinya d’en Petaca, 1). L’horari d’estiu de les OAC és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores (del 15 de juliol al 15 de setembre, tancat a les tardes).