Sant Pere de Ribes celebra el Dia Mundial del Teatre

L’acte consistirà en tres actuacions de grups locals i la representació d’una coneguda obra de teatre

El dia 27 de març se celebra el dia Mundial del Teatre i Sant Pere de Ribes es sumarà a la commemoració, el proper dissabte 30 de maig, amb una jornada que constarà de quatre representacions que es duran a terme al Centre Cívic L’Espai, de les Roquetes.

La celebració començarà a les 5 de la tarda, amb la representació d’un fragment de la coneguda l’obra de teatre musical “Frozen”, a càrrec de Millenium Espectaculos. Mitja hora després, el grup Crazy Unicorns, de l’escola de ball Contratiempo, presentarà un espectacle que barrejarà els monòlegs i el ball. A les 6 serà el torn del grup de teatre El Vent, de les Roquetes, que portarà a l’escenari la seva versió de l’obra “La dona a la presó”, amb guió original de Joan Rodríguez. A continuació es projectaran fragments d’obres que els alumnes de l’Institut Alexandre Galí han treballat durant aquest curs i a les vuit de la tarda, amb entrada gratuïta, començarà l’aclamada comèdia “Orgasmos”, una obra que tracta les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. Protagonitzada per Anna Bertran i Ferran Terraza, “Orgasmos” és tot un èxit i ja són més de 140.000 els espectadors que l’han vist arreu del país.

El Dia Mundial del Teatre se celebra des de 1962 a iniciativa de l’Institut Internacional del Teatre (ITI, per les seves sigles en anglès), en commemoració de la inauguració del festival del Teatre de les Nacions, a París. Cada any, una personalitat del món de les arts escèniques s’encarrega de confeccionar un manifest que reflexioni sobre l’estat del sector. Enguany, el text ha anat a càrrec del director cubà Carlos Celdrán.