Sant Pere de Ribes celebra el dia dels drets dels infants

Amb la participació del Consell d’Infants, activitats i un acte de benvinguda als nadons nascuts aquest any

El pròxim dissabte 24 de novembre, a la plaça i a l’edifici de la Vinya d’en Petaca, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes organitza una jornada commemorativa per celebrar el Dia Internacional dels Drets de la Infància, declarat com a tal el dia 20 de novembre, amb activitats durant tot el matí.

A partir de les 10h començaran els tallers de ball i les exhibicions a càrrec de les agrupacions de dansa Contratiempo, Siente el Ritmo i CBE Fox Ribes. Després, a dos quarts de dotze, es llegirà el manifest i un quart d’hora més tard el Consell d’Infants de Sant Pere de Ribes, que ja ha iniciat la seva activitat en aquest nou curs, serà rebut per l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, la regidora d’educació, Paqui Carrasquilla, i d’altres representants dels Consistori i públic assistent. Per acabar el matí, es farà una acte de rebuda als nadons nascuts l’any 2018 a la Sala Polivalent de les dependències de la Vinya d’en Petaca. Les criatures comptaran amb un obsequi per part del Consistori i en acabar es farà una fotografia de grup.

A la tarda, a partir de les sis, l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes organitza un cercavila infantil pels carrers i places del nucli urbà. Començaran a la Plaça de Ramón Mir, seguiran pels carrers d’Almogàvers i de Sant Jordi fins acabar a la Plaça del Llobregat.

També els nens i les nenes dels Centres Oberts “Les Roquetes” i “La Casota” han treballat la temàtica i han participat en l’elaboració del cartell commemoratiu, les il·lustracions dels quals han servit per confeccionar els elements gràfics de difusió d’aquesta edició, la primera que es fa al municipi.