Puigmoltó es prepara per a Sant Jaume

La celebració de la Festa Major se celebrarà del dimecres 24 al diumenge 28 de juliol

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge de la Festa Major de Puigmoltó. Foto: Aj. SPDR

El calendari de festes majors al municipi no s’atura. La pròxima cita serà a Puigmoltó. La Festa Major de Sant Jaume tindrà lloc del dimecres 24 al diumenge 28 de juliol amb actes tan esperats com el campionat de truc, el cros, el pregó i les cercaviles, entre d’altres.

El XXXVII Campionat de Truc, memorial Josep Pascual ‘Beppo’, donarà el tret de sortida a les activitats programades. La competició es durà a terme en dues jornades, dimecres 24 i dijous 25, a partir de les 22 h, i per participar cal inscriure’s a la Floristeria Poppy’s Flors al carrer de Sitges,10.

Dijous 25 de juliol al vespre (20 h) arriba el VI Cros de Sant Jaume https://www.facebook.com/events/2311251738989533/ (inscripcions a l’Espai Blau, a la Penya Barcelonista de Ribes, a la botiga Evasion Running de Vilanova i també mitja hora abans de l’inici de la cursa, preu anticipat 3€, preu el dia de la cursa, 5€) i l’endemà, divendres a les 20 h, s’ha programat la inauguració de l’exposició ‘Intercanvi de mirades’ a càrrec de Jordi Piqué i Norbe Muniategui. A continuació, a les 21 h, es farà la lectura del Pregó de Festa Major a càrrec de la Paquita Sarabia Bellido.

De cara al cap de setmana, el dissabte 27, l’obrirà l’esclat de la traca, a les 13 h, que estarà acompanyat d’un vermut popular i música, a les 13.15 h. A la tarda, hi haurà la cercavila dels balls populars, a les 18.30 h, una actuació castellera amb els Castellers de Les Roquetes i una colla convidada, a les 19.30 h, i el Gran Ball de Festa Major, a les 23 h, amenitzat pel Grup Supernova i Dj Xan.

Pel que fa al diumenge 28 de juliol, es durà a terme la missa solemne a la capella dels Cards en honor a Sant Jaume, a partir de les 10.30 h, i en acabar, concert de la Coral Levare. A la tarda els jocs infantils a les 18.30 h (trencar l’olla i curses de sacs i curses ciclistes i atlètiques). La resta de dies del programa, del dilluns 29 al dimecres 31, es faran les eliminatòries finals del campionat de truc, a partir de les 22 h.