Portes obertes a les llars d’infants de Ribes

El període de preinscripció serà del 2 a l’11 de maig.

Un any més, les llars d’infants del municipi han establert un calendari de reunions informatives i jornades de portes obertes perquè les famílies interessades puguin conèixer de primera mà com són les instal·lacions, el projecte educatiu i resoldre dubtes sobre les característiques dels centres educatius.

Les reunions i visites a les escoles bressol s’inicien aquest dissabte, 7 d’abril, amb la visita a la llar d’infants Els Tres Pins de les Roquetes, que farà la reunió informativa i la jornada de portes obertes de 10.30h a 12.30h. L’Espígol de Ribes oferirà dues jornades de portes obertes, una el dimecres 18 d’abril a les 18h i l’altra el 19 d’abril a les 19h. En el cas de El Cargol la sessió  informativa i les portes obertes es duran  terme el dissabte 21 d’abril de 10.30h a 12.30h.

Aquestes sessions pretenen ajudar a les famílies en l’elecció de la llar d’infants abans del període de presentació de sol·licituds per a la preinscripció del curs 2018-2019, que serà del 2 a l’11 de maig. Pel que fa als estudis de segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria la preinscripció s’haurà de fer del 13 al 24 d’abril, i per a batxillerat i cicles de grau mitjà del 14 al 24 de maig.