fbpx

L’Ajuntament de Ribes organitza una visita al nou espai empresa per emprenedors

Avatar photo

• Serà el dia 21 de febrer, a les 13h, prèvia sol•licitud

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha posat en marxa el procés de cessió temporal d’espais del nou Espai Empresa de les Roquetes, que s’obrirà pròximament un cop s’hagin concedit les llicències a les persones emprenedores i empreses que s’hi vulguin allotjar. Les seves instal·lacions, que compten amb una zona de cowork i despatxos, ofereixen espais de treball per un període de temps limitat (d’1 any prorrogable fins a un màxim de 4 anys) a persones emprenedores que estan començant els seus negocis amb la finalitat d’ajudar-los a consolidar i a desenvolupar la seva activitat empresarial de forma independent, tot oferint-los lloguer assequibles i la possibilitat d’aprofitar sinèrgies amb la d’altres activitats que en formin part. El centre disposa de serveis compartits i zones comuns com ara sala de reunions, office, servei d’autorreprografia, projector, lavabos, etc.

Per tal de donar-lo a conèixer a les possibles futures usuàries, el pròxim dimecres 21 de febrer, a les 13 hores, es farà una visita informativa en el mateix lloc. Caldrà apuntar-s’hi prèviament enviant un correu electrònic a Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

L’Espai Empresa està ubicat a l’avinguda d’Antoni Gaudí, 1, de les Roquetes, i té una capacitat per a deu iniciatives empresarials que es poden allotjar o en un dels quatre despatxos independents del centre d’empresa o en algun dels 6 mòduls (per a una o dues persones) que formen l’espai cowork,. El primer any de lloguer és gratuït, i a partir del segon any tindran quotes mensuals assequibles (que van dels 105 als 215 euros/mensuals segons l’espai que ocupin). Les persones interessades poden enviar un correu electrònic amb el nom i cognoms, idea de negoci o empresa i el telèfon mòbil de contacte a [email protected]. Hi poden sol·licitar allotjament, qualsevol persona, física o jurídica que desenvolupi una activitat econòmica de recent creació al municipi amb una antiguitat inferior als 4 anys.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Dos actes conclouen l’acció “Dibuixo per a tu, dibuixa per a mi”

Notícia següent

Comença el judici contra la Paeria pels carrers franquistes de Lleida

Notícies relacionades