La Rua Summer de Sant Pere de Ribes es repren sense desfilades

La Covid Edition del Carnaval d’estiu de les Roquetes se celebrarà durant els dies 9, 10 i 11 de juliol

La Rua Summer tornarà a les Roquetes els dies 9, 10 i 11 de juliol, en una edició especial amb un ampli ventall d’actes i espectacles, però sense desfilades. La comissió organitzadora de l’esdeveniment (integrada per representants de les entitats Roquefestes i UCER i per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes) ha hagut d’adaptar-ne el format als protocols sanitaris vigents, en el que han batejat com a Covid Edition. L’organització està oferint aquests dies informació sobre el programa d’activitats previstes a través del pàgina de Facebook Rua Summer Carnaval.

En la seva 12a edició, el Carnaval d’estiu de les Roquetes recuperarà, de 2020, la celebració d’un concurs de guarniment de balcons i façanes. L’any passat, les activitats de carrer es van haver de posposar a causa de la pandèmia, i es van substituir per d’altres de compatibles amb les limitacions establertes per la pandèmia.

En aquesta ocasió, hi haurà activitats a l’aire lliure, com és el cas de la Gala Rua Summer 2021, que se celebrarà el dissabte, 10 de juliol, a les 21h, a la pista annexa del pavelló poliesportiu de les Roquetes. L’activitat es completarà amb la representació del teatre musical Can Can Rouge, a càrrec de la Broadway Company, i un fi de festa amb música Dj.

Festa infantil de disfresses i concert del Pot Petit

La programació de la Rua Summer també comptarà amb una festa infantil de disfresses amb Divershow, un concert a càrrec del Pot Petit, l’espectacle musical i interactiu Tremendu* Xou, el cabaret transformista amb directes des de Bilbao de Las Fellini, la Jungle Fest, la Crazy Jump (un circuit de més de 100 metres estil Wipeout) i vermuts amb Djs.

L’organització ha previst que una part important dels actes sigui de pagament a causa de l’actual situació sanitària per a aconseguir que la Rua Summer sigui econòmicament viable. En aquest sentit, també demana als assistents que consumeixin a les barres.