La Policia Local de Sant Pere de Ribes localitza un home desaparegut al Montgròs

Presentava signes de confusió i desorientació

Dimecres de la setmana passada, al matí, un veí de Ribes va alertar la Policia Local de la presència d’un cotxe a la seva parcel·la, situada a la urbanització Els Vinyals, a la falda del Montgròs.

La Policia Local va poder contactar amb la titular del vehicle, qui va informar que la seva parella havia agafat el cotxe el dia abans i encara no havia tornat a casa. També va explicar als agents que el desaparegut estava en tractament depressiu i en ocasions havia verbalitzat idees de suïcidi. Efectius de la Policia Local es van desplaçar al lloc on es trobava el vehicle i van poder comprovar que els efectes personals del desaparegut eren dins del cotxe. Es va iniciar la recerca de la persona i paral·lelament la central de comandament consultava als serveis d’urgències mèdiques si havien atès l’individu que hauria pogut patir algun accident.

Al voltant de les 11 del matí, agents de la policia municipal van localitzar sa i estalvi al Sr. J.I. L.V.. El desaparegut presentava signes de confusió i desorientació i va ser portat a dependències policials fins que els seus familiars se’n van poder fer càrrec.