La campanya ‘Cap Nen Sense Joguina’ arriba a 100 infants de Sant Pere de Ribes

La iniciativa de la Creu Roja compta amb la col·laboració de l’Ajuntament

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes col·labora un any més amb la campanya Cap nen sense joguina, de la Creu Roja, mitjançant la recerca proactiva d’establiments comercials col·laboradors. La iniciativa garanteix l’accés a una joguina nova a infants procedents de famílies en situació de vulnerabilitat. Enguany, els regals arribaran a un total de 98 infants de 60 famílies, derivades a la Creu Roja pels Serveis Socials del municipi.

La campanya Cap nen sense joguina 2021 compta amb la col·laboració de les empreses Decathlon España, S.A. i Hiper Altafulla, S.L., que han fet donacions després que l’Ajuntament s’hagi adreçat als comerços de Sant Pere de Ribes demanant que participin en l’aportació de joguines. Creu Roja va recollir els regals aquest dilluns, 20 de desembre.

La Creu Roja farà el lliurament de les joguines a les famílies de les Roquetes el dia 28 de desembre, i a les del nucli de Ribes, l’endemà 29 de desembre. De cara a la recollida de lots, s’ha tingut en compte informar sobre les mesures de seguretat per la Covid-19.