Gran èxit de la Festa de Germanor de la Gent Gran a Sant Pere de Ribes

La festa, que va aplegar unes 150 persones, es va portar a terme per primer cop a les noves instal·lacions del Casal de les Roquetes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Amb una actuació de sevillanes d’un grup local, berenar i ball pels assistents es va celebrar el passat dissabte la segona trobada de germanor d’enguany dels dos casals municipals de la gent gran. La festa, que va aplegar unes 150 persones, es va portar a terme per primer cop a les noves instal·lacions del Casal de les Roquetes inaugurades el desembre de l’any passat. La celebració va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Abigail Garrido; la regidora de Serveis Socials, Paqui Carrasquilla; la  presidenta del Casal de les Roquetes, Pepi Armegol; i el president del Casal de Ribes, Juan García.

L’acte, adreçat a persones majors de 65 anys, pensionistes i jubilats o prejubilats, va començar a les cinc de la tarda i es va allargar fins a les vuit del vespre.

Aquesta activitat es porta fent des de fa cinc anys i està organitzada per les Juntes dels Casals, amb la col·laboració de l’empresa SENFO (concessionària del servei) i de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, amb l’objectiu de fomentar la interrelació i col·laboració entre els dos casals municipals.

La pròxima trobada d’aquestes característiques se celebrarà a Ribes i previsiblement serà pels voltants del mes de juny.