Detingut un lladre a Sant Pere de Ribes gràcies a la col·laboració ciutadana

L'home va ser enxampat 'in fraganti' robant a l'interior d'un cotxe a les Roquetes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La matinada de dimarts 4 de gener, cap a tres quarts de quatre, un veí de Les Roquetes va alertar a la Policia Local de com un individu estava robant a l’interior del seu vehicle, estacionat al carrer dels Encantats.

Els agents de la Policia Local de Sant Pere de Ribes, seguits per una patrulla de Mossos d’Esquadra van localitzar a l’home regirant l’interior d’un vehicle Volkswagen Passat, el qual presentava una finestra trencada.

Un cop detingut l’individu, i fetes les comprovacions escaients, es va localitzar també un turisme Audi Q5 amb una finestra trencada, i que havia estat objecte de robatori al seu interior.

Encara per confirmar, se suposa que la persona detinguda podria ser l’autor d’altres rotatoris a l’interior de vehicles que s’havien produït setmanes anteriors per la mateixa zona.

L’autor del fet, A. E.T., de 19 anys, i veí de Vilanova i la Geltrú, compta amb antecedents per furt a l’interior de vehicle i lesions.

La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana tant en fets delictius com en aquest cas, com per altres supòsits de comportaments incívics.