Convocades dues sessions per explicar el nou Pla de Reactivació a Ribes

Tindran lloc els dies 9 i 14 de maig a les Roquetes i a Ribes, respectivament, i ambdues començaran a les 19h

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Tot donant continuïtat al Pla de Reactivació Municipal 2017-2018 (PRM), com a eina per posar al dia el municipi, fomentar l’ocupació i la reactivació social, el govern municipal està acabant de preparar un nou paquet de projectes i actuacions per dur a terme durant el 2018 i 2019.

Per donar a conèixer les noves línies d’actuació del document s’han previst dues sessions participatives adreçades a la ciutadania, on a més d’exposar les accions que recull la proposta inicial del nou PRM es donarà la paraula als assistents que vulguin intervenir i fer les seves aportacions.

Aquestes convocatòries públiques es faran el dimecres 9 de maig a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes i el dilluns 14 de maig a la sala d’actes de la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes. Totes dues s’iniciaran a les 19 hores.

Millores en equipaments municipals, actuacions a l’espai públic, plans d’ocupació, promoció econòmica, habitatge, mobilitat, urbanitzacions, medi ambient i sostenibilitat són alguns dels àmbits que contemplen el nou document que es concretarà en projectes específics, molts d’ells a l’abast d’empreses locals i del territori que es podran presentar en els diferents processos de licitació.