Comença la recollida d’aliments de Nadal pel Banc d’Aliments a Sant Pere de Ribes

La participació pot ser mitjançant la donació de productes alimentaris de Nadal o donatiu econòmic i es destinarà al projecte de “Cistell Solidari”

L’associació Voluntariat Sant Camil inicia la campanya de recapte d’aliments de Nadal (caldo, xocolata, neules, torrons…) del 10 al 27 de novembre pel “Cistell Solidari”. La gestió del projecte s’estructura amb l’objectiu de pal·liar les necessitats de famílies vulnerables derivades des dels Serveis Socials de l’Ajuntament Sant Pere de Ribes. L’acció s’emmarca en l’àmbit d’ajuda solidària, que té com a objectiu la donació d’aliments bàsics cada quinze dies a famílies que ho necessiten. 

Especialment per a aquestes dates, es fa una crida per recollir productes alimentaris típics i tradicionals de les festes de Nadal, doncs moltes famílies amb pocs recursos en situació de vulnerabilitat no hi tenen accés o no s’ho poden permetre perquè no són productes bàsics i sovint tenen preus més elevats.

Per col·laborar en aquesta campanya, hi ha dues maneres de fer donatius:

  • Amb donació directe de productes de Nadal (fins al 17 de novembre, que es recullen als establiments col·laboradors.
  • Mitjans una aportació econòmica voluntària al número de CC ES25 2100 3103 9122 0039 2994, que es destinarà a la compra de productes d’alimentació bàsica i per a la millora del projecte. 

En aquesta iniciativa hi participen diversos comerços de Ribes i les Roquetes: Bon Àrea, Supermecat Inés, Clarel, Vitem & Co i Cant Torreta/Coaliment.

Com en altres edicions, el propòsit del Cistell Solidari és la promoció de la solidaritat i la cooperació entre la ciutadania i els comerços del municipi, i a la vegada, subministrar aliments en òptimes condicions, evitant qualsevol malbaratament o mal ús dels recursos disponibles.