Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

ALDI inaugura a Sant Pere de Ribes el seu tercer supermercat al Garraf

Avatar photo

El nou establiment suposa la creació de 8 llocs de treball

Imatge de l’alcaldessa i membres de l’equip de govern a la inauguració. Cedida

La cadena de supermercats ALDI ha inaugurat avui un establiment a Sant Pere de Ribes, el primer en aquesta localitat barcelonina, que suposa la creació de 8 llocs de feina. Amb l’obertura d’aquesta nova botiga, situada en la Rambla del Garraf 58, ALDI suma 3 supermercats al Garraf, comarca en la qual la cadena compta amb més de 3087m2 metres quadrats de superfície comercial i 41 treballadors.

La nova botiga, compta amb una superfície de vendes de 1100 m2 i s’emmarca en el pla d’expansió de ALDI a Catalunya, on ja compta amb 67 establiments, dels quals 41 se situen a la província de Barcelona. ALDI té previst continuar apostant per aquesta comunitat estratègica per a la companyia durant els pròxims mesos.

L’acte inaugural ha comptat amb l’assistència de Sandro Malagrida, responsable d’expansió d’ALDI; Abigail Garrit, alcaldessa de Sant Pere de Ribes; Ana Herrera, regidora de desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes; i Juan García, regidor de comerç local i mercats, consum i fires de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

ALDI té com a objectiu continuar oferint la millor qualitat al millor preu en un ampli assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. En el nou supermercat ALDI de Sant Pere de Ribes, que compta amb un horari comercial de dilluns a dissabte, de 9h a 21 h, els clients podran trobar més de 2100 productes amb tot el necessari per a realitzar una compra completa, amb una cuidada selecció de productes frescos, envasats, regionals i més de 200 productes ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat.

En el marc de la seva aposta pel producte fresc de qualitat i proximitat, ALDI va llançar a mitjans d’any El Mercado de ALDI, una nova marca de productes frescos que inclou al voltant de 300 articles de fruites, verdures, carn, peix i ous.

Sobre ALDI

ALDI és una de les cadenes d’alimentació i supermercats més importants del món. La companyia, d’origen alemany, és també la creadora del descompte. Amb gairebé 5000 botigues distribuïdes en 9 països, la seva entrada en el mercat espanyol es va produir l’any 2002 i actualment compta amb més de 300 establiments. ALDI es concentra en el que és essencial: la comoditat i funcionalitat dels seus establiments, l’elevada autoexigència a l’hora de seleccionar els millors productes i la qualificació dels seus col·laboradors. Un dels valors de ALDI és la qualitat dels seus productes, que obté comprant als millors proveïdors locals, estatals i internacionals, i oferint les seves pròpies marques com El Mercado de ALDI, Special de ALDI, El Horno de ALDI, Mamma Mancini, Milsani, GutBio, Biocura, Mildeen, entre altres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

25 joves han començat el curs de monitors/es de lleure a Sant Pere de Ribes

Notícia següent

Sant Pere de Ribes obté el certificat Biosphere

Notícies relacionades