Alcaldessa i regidora d’Educació de Sant Pere de Ribes visiten els centres educatius del municipi

El govern s’entrevista amb les direccions de les escoles, llars d’infants, instituts i ofertes de formació postobligatòria

L’alcaldessa, Abigail Garrido, i la regidora d’Educació, Paqui Carrasquilla, han dut a terme aquest dilluns, 20 de setembre, un seguit de visites a les escoles públiques de les Roquetes. D’aquesta manera, han iniciat una ronda de trobades amb les direccions dels centres educatius públics de Sant Pere de Ribes que continuarà en els dies vinents. El govern municipal duu a terme aquestes trobades coincidint amb l’inici del curs escolar 2021-2022 per conèixer les necessitats dels diferents centres.

La ronda de visites seguirà divendres vinent 24 de setembre, aquest cop a Ribes, on és previst que visitin les escoles El Pi, Els Costerets i Riera de Ribes. Més endavant, s’oferiran visites a l’escola Les Parellades i als instituts i llars d’infants del municipi. La previsió també inclou trobades amb els responsables de les ofertes de formació postobligatòria, amb la presència del regidor de Formació Professional i d’Oficis, SEFED i Escola d’Adults, Josep Maria Llopart.