Ahir es va celebrar La Nit de l’Empresa’18 de la FEGP

Prop de 400 persones varen poder gaudir de la vetllada a la Finca Mas Solers

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Molts dels representants de les empreses i agrupacions capdavanteres del Gran Penedès es trobaven ahir a la Nit de L’empresa de la FEGP. La vetllada que va començar amb un aperitiu a les vuit del vespre als jardins de l’antic casino, va continuar amb un sopar al Gran Saló Hispano Suiza.

La cerimònia prèvia i posterior al sopar, va ser presentada per la Sra. Marta Escudé, encarregada d’inaugurar l’acte i de presentar al President de la FEGP, el Sr. Martí Sistané. Tot seguit, el Sr. Martí Sistané feia el seu parlament de benvinguda.

Seguidament,  el Sr. Octavi Bono, director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya i la Sra. Àngels Chacón, directora general d’Indústria, s’encarregaven de dur a terme els parlaments previs al sopar.  Ambdós, varen destacar les accions que s’estan duent a terme des dels dos sectors per afrontar el futur amb garanties.

Abans de començar a sopar, es va dur a terme un homenatge a les empreses que complien anys destacats en la seva trajectòria. Entre elles varen ser homenatjades Formació i Treball de Vilanova i la Geltrú pels seus 25 anys i l’homenatge a la Fundació Antoni Abat que enguany compleix 100 anys.

Al sopar es va poder degustar una crema freda de coco amb llamàntol confitat, herbes aromàtiques i escuma de mar com a primer plat, un melós d’ànec amb verdures a l’oporto, puré de carbassa i xip de plàtan fregit de segon i per a les postres, un maki de mascarpone i cacau amb fruits vermells. Tots els plats anaven maridats amb vins i caves de la DO Penedès.

Un cop es va acabar de servir el sopar, començava el lliurament final de premis. L’entrega la realitzaven les màximes autoritats assistents al sopar: La il·lustríssima alcaldessa de Sant Pere de Ribes, la Sra. Abigail Garrido, els directors generals d’ Indústria i Turisme, la Sra. Àngels Chacón i el Sr. Octavi Bono i el president de FEGP, el Sr. Martí Sistané.

El certament va ser obert amb el premi de Joves d’Empresa que el va rebre Albert Soler, el jove propietari i fundador vilanoví de Scaparium Room Escape. El segon premi del certament, el de Dones d’Empresa, va ser per l’empresa vilafranquina, FIBAssessors.

Els guanyadors dels premis FEGP van ser els següents:

Premi FEGP 2018 Compromís Social Caixabank: Fundació Privada Sant Antoni Abat

Premi FEGP 2018 Compromís Social Banc Sabadell: Futureco Bioscience

Premi FEGP 2018 Comerç Autolica: Òpera Joies

Premi FEGP 2018 Medi Ambient Nikko Center: Sorea

Premi FEGP 2018 Innovació Coral Transport & Stock: Ako

Premi FEGP 2018 Nova iniciativa empresarial Redman: Incognos

Premi FEGP 2018 Internacionalització Mutua Penedès: A. Plazas Deixalles i Transport

Premi FEGP 2018 Turisme: Vilarnau

Premi FEGP 2018 Indústria: Canopack

Premi FEGP 2018 Àmbit Indústria: Endutex

Gran Premi FEGP 2018: Ametller Origen

Com a contratemps de la vetllada, la pluja que queia passades les dotze de la nit va ser l’encarregada de suspendre l’acte final que s’havia de celebrar als jardins de la Finca.