Sant Pere de Ribes programa activitats pel dia internacional contra l’LGTBIfòbia

La penjada de la bandera de l’arc de Sant Martí i la lectura en el ple del manifest de la Xarxa Catalana de Serveis d’Atenció Integral, actes institucionals de la commemoració

La bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí penja dels balcons de la Casa de la Vila i de l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca fins el 24 de maig vinent amb motiu de la commemoració del Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, que se celebra aquest dilluns, 17 de maig. Amb motiu de la diada, l’Ajuntament ha previst un programa d’activitats, que s’allarga fins al 4 de juny i que es reprèn amb l’adhesió i lectura del manifest de la Xarxa Catalana de Serveis d’Atenció Integral, de la Generalitat de Catalunya, en el ple municipal que se celebra aquest dimarts, 18 de maig.

Més enllà dels actes institucionals, la commemoració del Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia es reprendrà amb la projecció del documental del projecte Identitats, a càrrec de l’entitat Mousiké, el dijous, 20 de maig, de 18h a 20h, al Centre Cultural El Local. L’assistència a aquest acte, que compta amb un aforament de 51 persones, s’ha de fer mitjançant inscripció prèvia enviant un correu electrònic a  HYPERLINK “mailto:aj231.dona@santperederibes.cat” aj231.dona@santperederibes.cat.

La companyia d’espectacles infantils Fes-t’ho com puguis representarà 4 contes amb perspectiva LGTBI el dia 25 de maig, a les 17.30h, a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes. Per a aquesta activitat, que té una durada de 45 minuts, cal inscripció prèvia a la biblioteca ( HYPERLINK “mailto:b.st.pereribes.mp@diba.cat” b.st.pereribes.mp@diba.cat).

Donació de contes a escoles, biblioteques i centres oberts

Durant el mes de maig, els centres de primària, les biblioteques i els centres oberts de Sant Pere de Ribes acolliran la donació de material bibliogràfic de la col·lecció Contes familiars. Aquesta iniciativa està concebuda com una eina per treballar la diversitat familiar, el respecte, la convivència i la igualtat, tant per a infants com per a adults.

La commemoració del Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia es clourà amb l’espectacle Monòlogos poligoneros, a càrrec de l’entitat Dona Cançó, el dia 4 de juny, de 18h a 19h, al Centre Cívic L’Espai de les Roquetes. L’assistència a aquesta activitat, amb aforament per a 61 persones, s’ha de fer mitjançant inscripció prèvia, enviant un correu electrònic a aj231.dona@santperederibes.cat