fbpx

Sant Pere de Ribes advoca per la salut mental dels joves

Avatar photo

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i la regidora d’Educació, Paqui Carrasquilla, han mantingut aquest dilluns, 27 de novembre, una reunió amb el president de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, Joan Galiano, i la diputada adjunta d’Educació, Glòria Colom, que han visitat el municipi. L’objectiu d’aquesta reunió de treball ha estat compartir les inquietuds del consistori en l’àmbit de l’educació i demanar el suport de la Diputació en projectes com l’abandonament prematur dels estudis, la implantació dels camins escolars, la necessitat de suport psicològic i emocional a l’alumnat o, fins i tot, el projecte d’una segona llar d’infants a les Roquetes.

Abigail Garrido ha destacat també el compromís d’ambdues administracions per “treballar transversalment amb la Generalitat de Catalunya per anar plegats i tenir projectes d’èxit”, com situar Sant Pere de Ribes al mapa dels centres de formació professional de Catalunya. Així, l’alcaldessa ha explicat que s’ha fet “aquest primer contacte” amb la Diputació, tenint en compte també que ben aviat sortirà el catàleg de serveis educatius. 

Per la seva part, Joan Galiano ha comentat que aquesta reunió els ha servit per “conèixer la realitat del municipi i quines són les seves necessitats en l’àmbit educatiu” i s’ha mostrat satisfet per “la línia de treball escollida per l’ajuntament i com tenen detectats els problemes”. El diputat s’ha compromès a donar suport tant amb un assessorament tècnic com econòmic per assolir objectius i pal·liar l’abandonament prematur o el bullying. “Volem que els ajuntaments no se sentin sols i hi ha línies de finançament i línies tècniques per acompanyar-los en les seves necessitats”, ha conclòs. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor un home de 77 anys atropellat per una moto en un pas de zebra

Notícia següent

El projecte museu del Gas de Sabadell s’amplia incorporant una part del Vapor Pissit

Notícies relacionades