Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Sant Pere de Ribes participa en la fira educativa Zona E

Avatar photo

Durant aquests dies es presentarà l’oferta formativa i algunes novetats pel curs 2023-2024

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes participa en la 13a edició de la Zona E que s’organitza a Vilanova i la Geltrú els dies 23 i 24 de març, concretament, a la plaça Soler i Carbonell (plaça del Mercat).

 

Durant aquests dies es presentarà l’oferta formativa i algunes novetats pel curs 2023-2024, i els PFI-PTT faran activitats relacionades amb el seu perfil, com mostres de perruqueria i maquillatge. L’estand de l’ajuntament és el número 11 i l’horari serà de 9 h a 14:30 h i de 16:30 h a 19 h (dijous 23) i de 9 h a 14:30 h (divendres 24).

 

D’aquesta manera, la formació que es donarà a conèixer serà:

Formació ocupacional: Programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives); certificat de professionalitat administrativa polivalent; FOAP (Formació d’Oferta en Àrees Professionals Prioritàries), com en operacions auxiliars de serveis administratius generals i atenció sociosanitària en institucions socials.

 

PFI-PTT: perfils d’auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica; auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic; auxiliar de muntatges d’instal·lacions electrotècniques en edificis (novetat pel curs 2023-2024).

 

La Fira està organitzada per l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET) i aplega l’oferta de batxillerats, cicles formatius, programes de qualificació professional inicial, estudis universitaris, d’idiomes, de música, ensenyaments artístics d’arts plàstiques i disseny, formació ocupacional i formació continuada.

 

Es tracta d’un esdeveniment pensat per a joves i les seves famílies, persones interessades a formar-se en postobligatori i professionals del món educatiu i laboral. L’accés a la Fira Zona E és obert i gratuït al públic.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un accident a l’AP-7 entre un camió i una furgoneta deixa 2 ferits

Notícia següent

Un motorista circula a 186 km/h a l’N-II a Lleida

Notícies relacionades