Sant Pere de Ribes neteja de forma exhaustiva els seus contenidors

Les neteges es realitzen exhaustivament a l’interior i l’exterior dels contenidors

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està duent a terme una campanya de neteja de contenidors. Aquesta es fa de manera periòdica durant tot l’any amb l’objectiu d’evitar males olors, sobretot tenint en compte que també pot ser un risc per a la salut comunitària. Les neteges es realitzen exhaustivament a l’interior i l’exterior dels contenidors.

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, ha explicat que aquesta neteja s’està fent a “totes les illes de contenidors del municipi, tant a Ribes i a les Roquetes com a les urbanitzacions”. També ha demanat a la ciutadania ser cívica amb el manteniment d’aquestes illes i, en aquest sentit, ha insistit que es llenci “cada residu al seu contenidor corresponent, sense deixar cap bossa de brossa fora”.

Per a residus contaminants i/o voluminosos, cal fer servir la deixalleria municipal. També hi ha un servei gratuït de recollida de mobles (s’ha de trucar al telèfon 93 896 73 00). En el cas que un contenidor estigui ple, es demana a la ciutadania que els residus es portin fins a l’illa més propera.

 

Com es fa aquesta neteja?

A primera hora del matí es retiren els contenidors de la fracció a netejar i se substitueixen per uns de provisionals. A mig matí es retiren els provisionals, els col·loquen a lloc els contenidors habituals, ja nets tant per dins com per fora, i es repassen amb la hidronetejadora (amb aigua no potable, per tal no malbaratar aigua de boca).

L’ajuntament ha augmentat el servei de neteja i manteniment dels contenidors, així com el servei de neteja de places i carrers.