Festes Majors aquest cap de setmana a les urbanitzacions de Sant Pere de Ribes

Tindran lloc la Festa Major de Puigmoltó i la FM de Can Lloses - Can Marcer

Com és tradicional per Sant Jaume el nucli de Puigmoltó celebra la seva Festa Major, una cita estival local que enguany no comptarà amb ball nocturn com es feia abans de pandèmia. Així el dissabte 23 de juliol, a les 13 hores, es donarà inici a la celebració amb una traca, que serà seguida d’un vermut popular amb música al migdia i un festival infantil a la tarda (18.30h).

Diumenge 24 de juliol serà el torn de l’acte litúrgic amb una missa a les 10.30h a l’antiga escola de Puigmoltó i, en acabat a les 11.30h, el concert de la coral Levare. El programa de la Festa Major de Puigmoltó 2022 inclou el 7è Cros de Sant Pau, que s’havia de disputar el dijous 21 de juliol però que ha estat ajornat per la situació climatològica i l’alt risc d’incendi forestal, i el tradicional campionat de truc memorial Josep Pascual “Beppo” que enguany arriba a la 38a edició i es jugarà del 24 al 28 de juliol.

També fins al 27 de juliol es podrà veure l’exposició fotogràfica de Norbe Muniategui i Jordi Piqué “Composicions des de les golfes en temps de pandèmia”

FESTA MAJOR DE CAN LLOSES – CAN MARCER

També el dissabte 23 de juliol l’associació de propietaris i veïns de Valles Altos ha organitzat la Festa Major de Can Lloses – Can Marcer amb petanca al matí (de 9 a 13h), activitats infantils amb animació i dj al vespres (de 19 a 21h), sopar (a les 21h) i jam i concert (de 22 a 01h).