fbpx

Sant Pere de Ribes es queda sense la Cursa de Nadal de les Roquetes

Avatar photo

La Cursa de Nadal de les Roquetes no se celebrarà enguany per motius organitzatius. La 12a edició d’aquesta activitat esportiva popular i solidària que cada any organitza l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, la Diputació de Barcelona i l’associació de comerciants UCER, no es podrà portar a terme.

L’entitat ha celebrat una sèrie d’actes entorn el seu 50è aniversari, amb el consegüent esforç addicional que els hi ha suposat, i els ha dificultat l’organització d’aquesta cursa de gran envergadura.

Es tracta, doncs, d’una aturada puntual per tornar l’any vinent amb totes les condicions necessàries que garanteixin una òptima organització pel desenvolupament de l’activitat a l’altura que es mereix la Cursa de Nadal de les Roquetes i totes les persones que en prenen part i hi participen. Actualment ja s’està constituint la comissió que treballarà per aquesta 12a edició el 2024.

La Cursa de Nadal es porta a terme cada any el 31 de desembre, amb tres modalitats i recorreguts diferents i amb la participació de prop de 300 persones. Amb 11 anys de trajectòria, la cursa s’ha fet un lloc en el calendari de proves populars de tancament de l’any en el marc de les festes nadalenques pel seu caràcter esportiu, solidari, familiar i d’oci.

Les entitats implicades agraeixen la comprensió per aquesta situació sobrevinguda i asseguren que tornaran amb força i il·lusió l’any vinent.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Ruïna convoca ara una manifestació per dissabte després del desallotjament

Notícia següent

Tarragona se suma al dia mundial de la sida

Notícies relacionades