Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

Sant Pere de Ribes renova el distintiu per la igualtat de gènere

Avatar photo
L’Associació Forgender Seal, especialitzada en la incorporació de la perspectiva de gènere en les polítiques públiques, és l’encarregada de certificar aquest compromís

L’Associació Forgender Seal, especialitzada en la incorporació de la perspectiva de gènere en les polítiques públiques, ha renovat a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes el distintiu SG CITY 50-50, el primer segell d’àmbit internacional que certifica els compromisos assumits pels governs locals amb la finalitat de reduir les desigualtats de gènere i complir amb la legislació en matèria d’igualtat.

La renovació d’aquest distintiu és el resultat de l’avaluació positiva de les pràctiques i polítiques implementades per l’ajuntament en àrees clau com l’ocupació, l’educació, la cultura i els serveis públics. Aquesta distinció ressalta el compromís continu amb la construcció d’una societat més justa i inclusiva. 

Des de l’ajuntament s’està treballant en un nou pla de compromís per guiar  l’ampliació i incorporació de noves polítiques públiques feministes pels propers dos anys al municipi. La col·laboració amb la ciutadania en la construcció d’un entorn inclusiu és primordial per continuar amb aquesta tasca per la igualtat. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

4.000 persones es beneficien del Pla Local de Joventut d’Amposta

Notícia següent

ATENCIÓ | Detingut un menor per violar i robar una noia en un parc

Notícies relacionades