fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Sant Pere de Ribes amplia el servei d’aules d’estudi fins al 15 de juny

Avatar photo

El servei ofereix més espais i horaris per donar major cobertura a les necessitats de les persones que estan cursant estudis en època d’exàmens

Les aules d’estudi, com indica el seu nom, són espais on poder estudiar en un entorn idoni per concentrar-se i preparar els exàmens de final de curs, la  selectivitat o d’altres proves acadèmiques.

 

Durant tot l’any se’n disposen permanentment al CC El Local, el CC L’Espai i a l’Espai Jove. En època d’exàmens, però, el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la col·laboració de les biblioteques municipals amplia espais i horaris per donar major cobertura a les necessitats de les persones que estan cursant estudis. Cal tenir en compte, però, que les aules d’estudis no ofereixen els serveis habituals de les biblioteques, sinó que en el seu horari extraordinari es destinen a l’estudi.

 

Així, del 22 de maig al 15 de juny es podrà estudiar a les biblioteques municipals Manuel de Pedrolo de Ribes i Josep Pla de les Roquetes fins a les 01.00 hores de dilluns a divendres, posant a disposició dels i de les estudiants uns espais habilitats a aquesta finalitat, a més de poder-ho fer en els horaris habituals de les biblioteques. L’horari de les aules d’estudis és de dilluns a divendres de 21.00 a 01.00 hores, els dissabtes de 16.00 a 20.00 hores i els diumenges de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores.

 

Les aules d’estudi permanents del Centre Cultural El Local es poden utilitzar igualment de dimarts a dissabte, de 16 h a 21 h; les del Centre Cívic L’Espai de dimarts a divendres, de 15 h a 21 h; a l’Espai Jove estan disponibles de dimarts a divendres, de 17 h a 21 h, i dissabtes, de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h.

 

Aquesta és una de les accions que es porten realitzant en els últims anys incloses en el Pla Local de Joventut amb l’objectiu de facilitar el projecte vital i l’emancipació del jovent.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Roda de Berà i Autocars Penedès posen en marxa una prova pilot del PasBus

Notícia següent

El PSC es compromet amb l’habitatge digne per a joves i famílies a Terrassa

Notícies relacionades