L’Hospital de Sant Camil tanca la setmana amb un total de 8 víctimes mortals amb Coronavirus

En aquest període de set dies la mortalitat al centre en pacients amb COVID-19 ha disminuït considerablement

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf ha informat de la mort d’una nova persona amb SARS-CoV-2 a Sant Camil en les darrers 24h. Amb aquest últim traspàs són vuit les víctimes mortals que ha enregistrat l’hospital ribetà aquesta setmana.

Tanmateix, la xifra total de persones que han perdut la vida al centre hospitalari a conseqüència d’haver desenvolupat la COVID-19, des de l’inici de la crisi sanitària, és de 65 persones. Segons les dades facilitades per l’entitat aquest diumenge al matí, el còmput de pacients respiratoris que hi resten hospitalitzats amb possible contagi per coronavirus continua estabilitzat i se situa novament per sota dels 80 ingressats amb 78 casos.

D’altra banda, el número de pacients amb COVID-19 que han rebut l’alta hospitalària es manté igual que ahir amb 228 persones.

Alt Penedès

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès suma també una nova mort amb SORS-CoV-2 en les últimes 24h i presenta un balanç total  de 29 defuncions des de l’inici de la crisi sanitària en aquest territori.  D’altra banda, el nombre d’hospitalitzacions per afeccions respiratòries  se situa novament per sota de les 40 persones ingressades i es manté encara avui amb 35 pacients.

El número de positius per contagi de coronavirus que ja han rebut l’alta hospitalària i que han estat enviats a casa és de 93 casos, dos més que en la jornada anterior.