Sant Camil suma una nova mort amb coronavirus, tot i la davallada en el nombre d’hospitalitzacions

La xifra de pacients ingressats al centre amb sospita de COVID-19 es despenja per sota dels 50 casos

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

Hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf ha notificat la mort d’una nova persona amb SARS-CoV-2 al centre ribetà que suma a hores d’ara la 76a víctima mortal amb coronavirus des de l’inici de la crisi sanitària a l’Hospital.

D’altra banda, el còmput de pacients respiratoris ingressats a les isntal·lacions del centre amb possible COVID-19 torna a caure de manera notòria per segona jornada consecutiva i se situa ja per sota dels cinquanta casos, a hores d’ara amb 44 hospitalitzacions.  En tan sols dues jornades el número d’hospitalitzacions amb possible contagi per Sars-CoV-2 s’ha despenjat des de les 75 persones.

El número de casos confirmats amb COVID-19 que han rebut l’alta hospitalària a Sant Camil s’enfila fins a la franja de les 270 persones amb tres casos més que ahir.

Alt Penedès

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès es manté sense gaires canvis respecte als dies anteriors i presenta quasi les mateixes xifres que en el darrer balanç facilitat pel Consorci intercomarcal. Ara com ara, 32 persones han perdut la vida al centre a conseqüència d’haver contret la COVID-19, mentre que cal destacar una nova baixada en les hospitalitzacions de pacients respiratoris per sospita de contagi per Sars-CoV-2 fins als 10 casos, en lloc dels 11 notificats ahir.

Per contra, la xifra de pacients amb COVID-19 que han rebut l’alta hospitalària del centre continua a l’alça i suma ja 115 persones, a conseqüència d’