Sant Camil suma una nova mort amb coronavirus

El número de persones que han perdut la vida al centre suma ja 73 persones, mentre que la xifra d'hospitalitzacions disminueix per sota dels 80 pacients

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf ha informat de la mort d’una nova persona amb SARS-CoV-2 a l’Hospital de Sant Camil que suma ja la 73a víctima mortal al centre des de l’inici de la crisi sanitària.

D’altra banda, el còmput de pacients respiratoris ingressats a l’hospital ribetà amb possible COVID-19 presenta una tendència a la baixa i se situa per primer cop en els últims set dies per sota de les 80 hospitalitzacions. A hores d’ara són 78 els casos que estan rebent l’atenció del centre respecte als 88 notificats ahir.

Així mateix, el número de casos confirmats amb COVID-19 que han rebut l’alta hospitalària a Sant Camil s’enfila ja fins a les 254 persones després que sis d’elles hagin estat enviades cap a casa en les darreres hores.

Alt Penedès

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès es manté sense gaires canvis respecte al dia d’ahir i presenta quasi les mateixes xifres que en el darrer balanç facilitat pel Consorci intercomarcal. A hores d’ara, 32 persones han perdut la vida al centre a conseqüència d’haver contret la COVID-19, mentre que  continuen hospitalitzats 16 pacients respiratoris per sospita de contagi per Sars-CoV-2, en lloc dels 18 notificats ahir.

La xifra de pacients amb COVID-19 que han rebut l’alta hospitalària del centre supera ja la franja de les 110 persones i registra un total de 111 pacients, tres més que en l’anterior balanç.