Sant Camil suma ja 22 víctimes mortals amb coronavirus

El nombre de defuncions i d'altes hospitalàries s'ha vist incrementat en les darreres hores, en 3 i 7 respectivament

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf ha confirmat la mort de tres persones amb SARS-CoV-2, al centre hospitalari de Sant Camil, en les darreres 24h. En total ja són 22 les persones que han perdut la vida com a conseqüència del contagi per aquest virus. D’altra banda, el nombre d’ingressats com a pacients respiratoris s’ha reduit des d’ahir dimecres i deixa un balanç total de 155 hospitalitzats.

Una de les notes positives de la jornada es troba en el nombre de pacients contagiats per Covid-19 que han rebut l’alta hospitalària. Segons ha informat l’entitat, el nombre d’altes ha augmentat fins a 54, set més des del dia d’ahir.

En relació amb el seguiment de la crisi sanitària per coronavirus a l’Alt Penedès, el darrer balanç presenta un total de 63 pacients respiratoris hospitalitzats i una nova mort a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Amb aquesta són ja onze les víctimes que deixa el Covid-19 a la comarca.  No obstant això, el nombre d’altes per contagi de coronavirus continua a l’alça a la comarca i enregistra un total de 24, quatre més que ahir.