Sant Camil suma dues morts amb coronavirus en una setmana

  A hores d'ara només hi ha 15 pacients ingressats amb sospita d'haver contret la COVID-19

  Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

  Hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes

  El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf ha presentat un nou balanç sobre la situació en què es troba l’Hospital de Sant Camil en relació amb la crisi generada per la pandèmia del Coronavirus.

  Segons les dades facilitades aquest dilluns al migdia per l’entitat, el centre hospitalari només ha registrat dues víctimes mortals per SARS-CoV-2 des del passat dijous. Així doncs, tot i ser la xifra més baixa de les últimes setmanses, el centre suma un total de 78 defuncions vinculades al contagi per aquest virus des de l’inici de la crisi sanitària.

  D’altra banda, 283 pacients que havien contret la COVID-19 i que havien estat ingressats al centre, ja han rebut l’alta hospitalària. A hores d’ara, Sant Camil només comptabilitza 15 ingressos per possible coronavirus.

  Alt Penedès

  L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès es manté sense noves víctimes mortals per SARS-CoV-2, malgrat que, des de l’inici de la pandèmia, 32 persones han perdut la vida al centre per aquesta causa.

  Pel que fa al nombre d’ingressats amb possible Covid-19, l’hospital penedesenc presenta un petit repunt en el número de casos i s’eleva a 20 persones, mentre que la xifra de pacients confirmats per coronavirus que han rebut l’alta hospitalària és de 121 persones .