Sant Camil no suma cap mort per Coronavirus en una setmana

  La xifra de pacients respiratoris hospitalitzats amb possible COVID-19 continua en un clar descens

  Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

  El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf ha presentat un nou balanç en relació amb el seguiment evolutiu de la pandèmia del Coronavirus a l’Hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes.

  Segons les dades facilitades aquest dilluns per l’entitat, la xifra total de persones que han perdut la vida al centre hospitalari a causa del SARS-CoV-2 no ha augmentat en una setmana i es manté en les 78 defuncions notificades des de l’inici de la crisi sanitària.

  D’altra banda, 288 pacients que havien contret la COVID-19 i que havien estat ingressats al centre, ja han rebut l’alta hospitalària.  A hores d’ara, Sant Camil continua amb  una clara tendència a la baixa pel que fa al número d’ingressos per possible contagi de Sars-CoV-2 amb un total 11 casos.

  Alt Penedès

  Balanç positiu també per a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès que es manté sense noves víctimes mortals per SARS-CoV-2, malgrat que, des de l’inici de la pandèmia, 32 persones han perdut la vida al centre per aquesta causa.

  Pel que fa al número d’ingressats amb possible Covid-19 a l’hospital, aquest cau i registra un total de 10 casos. La xifra de pacients confirmats per coronavirus que han rebut l’alta hospitalària se situa en 122 persones .