Sant Camil enregistra una nova jornada sense víctimes mortals amb Coronavirus

112 pacients amb coronavirus han rebut l'alta hospitalària

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

Garraf

Per segona vegada en aquesta setmana, el centre hospitalari de Sant Camil no ha enregistrat cap mort amb coronavirus en les darreres 24h. Així ho ha fet saber el Consorci Sanitari del Garraf en el balanç presentat aquest dijous, on l’entitat ha confirmat que des del darrer informe també ha disminuït el nombre de pacients hospitalitzats amb afeccions respiratòries. A hores d’ara, són 128 els pacients que estan ingressats a l’hospital ribetà.

A més a més, la xifra de pacients que havien estat hospitalitzats amb coronavirus i que han rebut l’alta, suma ja un total de 112 persones després que deu d’elles hagin estat donades d’alta des d’ahir.

Alt Penedès

En relació amb el seguiment de la crisi sanitària per coronavirus a l’Alt Penedès, el darrer balanç deixa un total de 55 pacients respiratoris hospitalitzats i augmenta fins a 14  el nombre de morts  amb Coronavirus. Per tercera jornada consecutiva, el centre ha vist incrementat el nombre de víctimes mortals amb una nova defunció.

Com en les darreres jornades, el nombre d’altes per contagi de coronavirus al centre manté una tendència a l’alça i enregistra ja un total de 54, deu més que ahir.