Sant Camil enregistra cinc noves morts amb Coronavirus des d’ahir

Disminueix el nombre de pacients hospitalitzats i augmenta el nombre d'altes

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

Garraf

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf ha notificat la mort de 5 noves persones amb SARS-CoV-2 al centre hospitalari de Sant Camil en les darreres 24h. Des de dijous, una desena de persones han perdut la vida al centre com a conseqüència del contagi per Covid-19. Aquest fet ha provocat que l’hospital de Sant Pere de Ribes sumi ja 32 defuncions per coronavirus.  D’altra banda, el nombre d’ingressats com a pacients respiratoris s’ha vist reduït i presenta un balanç total de 127 hospitalitzats.

La part positiva de la jornada es troba en el nombre de pacients contagiats per Covid-19 que han rebut l’alta hospitalària. Segons ha informat l’entitat, el nombre d’altes ha augmentat fins a 81. En concret, catorze més que les notificades ahir.

Alt Penedès

En relació amb el seguiment de la crisi sanitària per coronavirus a l’Alt Penedès, el darrer balanç presenta un total inferior al d’ahir. A hores d’ara, l’Hospital Comarcal comptabilitza 54 pacients respiratoris hospitalitzats i onze víctimes mortals amb Covid-19.

El nombre d’altes per contagi de coronavirus al centre manté una tendència a l’alça i des d’ahir en suma tres de noves amb un còmput total de 31.