Sant Camil comença la setmana sense noves víctimes mortals vinculades al Coronavirus

El nombre de persones hospitalitzades per possible contagi de Sars-CoV-2 continua estabilitzat en 80 pacients, tot i que se'n desconeix quin és el seu pronòstic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

L’Hospital de Sant Camil a Sant Pere de Ribes inicia la setmana sense registrar noves víctimes mortals vinculades al contagi per Sars-CoV-2. Així ho ha fet saber el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf en les dades facilitades aquest dilluns a primera hora del migdia.

A data d’avui, des de l’inici de la crisi sanitària, la xifra total de persones que han perdut la vida a l’hospital ribetà a conseqüència d’haver desenvolupat la COVID-19 és manté en 65 persones. En relació amb el còmput total de pacients respiratoris que resten hospitalitzats al centre amb possible contagi per coronavirus continua estabilitzat i se situa avui en 80 casos.

D’altra banda, el número de positius amb COVID-19 que han rebut l’alta hospitalària suma una nova persona i augmenta fins als 229 pacients.

Alt Penedès

Primera jornada de la setmana positiva també per a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedés que és manté en les 29 víctimes mortals vinculades al contagi de Sars-CoV-2 des de l’inici de la crisi sanitària i no en suma de noves en les últimes 24h.

Així mateix, el número d’hospitalitzacions per afeccions respiratòries amb possible contagi per coronavirus se situa avui ja per sota de la franja de les 30 persones ingressades, amb 29 pacients.

El número de positius per contagi de coronavirus que ja han rebut l’alta hospitalària i que han estat enviats a casa és de 96 casos, tres més que en la jornada anterior.