Les Roquetes ultima els detalls per viure el carnaval 2023

Els actes del carnaval es tancaran amb la rua de la Quaresma el diumenge 26 de febrer

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i les entitats es preparen per a la celebració del Carnaval 2023. A les Roquetes, l’Associació de Festes Populars de les Roquetes, la Comitiva Carnavalesca i el consistori han presentat la  programació i el cartell d’enguany. El vocal de l’Associació de Festes Populars de les Roquetes, Alexis Soto, ha explicat que la protagonista del cartell d’enguany és una figura femenina, com és la Quaresma que “reclama silenci pels 40 dies d’absència que vindran després, i va acompanyada d’uns personatges donant rellevància als elements carnavalescs i al dia i a la nit”. El lema “Terra de Carnaval” fa referència a les tres rues de carnaval del nucli. En aquest sentit, Soto ha remarcat que el carnaval de les Roquetes “s’està convertint en referència a la comarca i estem començant a competir amb altres carnavals de la zona”.

La bona acollida de l’any passat de la rua de la Quaresma ha fet que aquest any es torni a organitzar i serà l’encarregada d’acomiadar els actes del Carnaval 2023 el diumenge 26 de febrer. “Aquest allargament va tenir una rebuda molt bona i volem agrair al poble que l’esforç que es fa durant tots els mesos es veu recompensat”, ha dit el vocal de l’Associació de Festes Populars.

La cap de la colla Deabarà, Aida Rodríguez, ha assenyalat que aquest any s’encarregaran “de ser la comitiva de Carnestoltes”. “Hem agafat el logotip de l’Associació de Festes Populars com a inspiració, i la temàtica serà el portal de la lluna. El nostre carnestoltes tindrà una naturalesa ferma i ben present i serà una persona molt activa durant les rues”, ha assegurat.

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, ha animat a participar als actes del carnaval i ha remarcat que les Roquetes està sent “una atracció a nivell comarcal, ja que no només participen colles de les Roquetes sinó també rebem colles d’arreu de la comarca que volen participar-hi. La característica més rellevant és la familiaritat i la proximitat del nostre carnaval”, ha dit.