Reobren les biblioteques de Sant Pere de Ribes

partir del dilluns 8 de juny les Biblioteques de Sant Pere de Ribes tornaran a obrir portes de nou per al servei de préstec i devolució, així com per consultes bibliogràfiques

Imatge de la Biblioteca de Sant Pere de Ribes. Cedida

Per fer ús del servei cal demanar cita prèvia, ja sigui mitjançant telèfon, correu electrònic o per un formulari que trobareu a la Biblioteca Virtual. Cal indicar els llibres, revistes o audiovisuals que es volen, i el personal de la biblioteca es posarà en contacte amb les persones sol·licitants per a concertar dia i hora de recollida. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult, i excepte en aquests casos, o amb persones dependents, atendran a les persones usuàries de manera individual. Així mateix, caldrà obligatòriament l’ús de mascareta.

Biblioteca Manuel de Pedrolo

Horari d’obertura: de dilluns a dijous de 16 a 20h; divendres de 10 a 14h

938964020 / b.st.pereribes.mp@diba.cat

Biblioteca Josep Pla

Horari d’obertura: de dilluns a dijous de 16.30 a 20h; divendres de 10 a 13.30h

938115782 / b.st.pereribes.jp@diba.cat

Les biblioteques recomanen que abans de trucar o escriure consulteu el catàleg Aladí per assegurar-vos que el document que interessi estigui disponible. Aquelles persones que tinguin documents encara en préstec a casa els tenen renovats fins al 31 de juliol i es mantenen les reserves fins al 22 de juny. A més, es pot seguir fent ús del servei de préstec de documents electrònics eBiblio.

Tot i aquests mesos de tancament, han mantingut la tasca de foment de la lectura i han realitzat diverses activitats en línia amb aquesta finalitat: hores del conte, xerrades, clubs de lectura, etc.

Les podeu continuar seguint a les xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook, així com als blogs.