RENFE reobre l’accés a l’estació pel carrer de l’Àncora de VNG

  El pas que connecta l'estació amb el barri de Mar s'havia tancat de forma unilateral per part de RENFE al·legant motius de seguretat per la Covid-19

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge del pas sota la via. Foto: Aj. VNG

  Des d’aquest dijous torna a estar obert l’accés a l’estació de Rodalies RENFE pel carrer de l’Àncora. D’aquesta manera, l’estació torna a tenir els dos accessos habituals, evitant aglomeracions en un mateix punt i facilitant la mobilitat a peu del veïnat del barri de Mar.

  La reobertura s’ha produït després que la directora de Rodalies de Catalunya, Mayte Castillo, i l’alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau, mantinguessin una conversa telefònica durant aquesta setmana per tractar aquesta qüestió. Justament, l’alcaldessa havia tramés, dies enrere, mitjançant una carta adreçada a la direcció de Rodalies, el malestar per la decisió unilateral de tancar l’accés a l’estació des del barri de Mar. Des d’ahir mateix el pas torna a ser practicable i compta amb senyalització específica per a que els usuaris i usuàries compleixin amb les mesures de separació que estableix la normativa en matèria de seguretat i prevenció davant la Covid-19.

  Amb la reobertura, doncs, es permet afavorir la distribució dels usuaris de Renfe com a mesura per a reduir el risc de contagi en les fases de desconfinament.