Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

El PFI-PTT de Sant Pere de Ribes col·labora amb l’escola Les Roquetes per Carnaval

Avatar photo

Van participar en la caracterització de les disfresses dels infants de l'escola

El passat divendres 17 de febrer, les alumnes del PFI-PTT Sant Pere de Ribes, d’Imatge personal, perruqueria i estètica van col·laborar amb l’escola Les Roquetes amb motiu de la celebració del carnaval.

A través d’un projecte per a potenciar la vinculació del PFI al territori, es va establir un vincle de participació i suport entre el centre educatiu i el programa formatiu per tal que l’alumnat del PFI-PPT poses en pràctica els seus coneixements i habilitats per caracteritzar als nens i nens de l’escola.

Durant tot el matí les alumnes d’IP01 van ser les encarregades de maquillar els infants acord amb la disfressa que vestien. Un cop els nens i les nenes de l’escola van estar a punt els van acompanyar i animar en el seu recorregut amb Sa Majestat Carnestoltes.

Tant les alumnes del IP01 com els infants de l’escola Les Roquetes es van poder beneficiar mútuament d’aquesta oportunitat i experiència: les nenes i els nens de l’escola lluint un maquillatge molt elaborat i les alumnes del IP01 podent veure la seva feina exposada públicament.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 + one =

Notícia anterior

‘Esports a la carta’ assoleix l’èxit amb 1.200 sessions a 27 centres educatius

Notícia següent

Núria Marín i John Hoffman presenten una nova edició del Village MWC 2023

Notícies relacionades