“Pacte per a la reconstrucció social, econòmica i verda de Vilanova i la Geltrú” per Vilanova En Comú

Necessitem un PACTE DE CIUTAT i volem participar-hi. S’ha de lluitar per un nou model econòmic i social sostenible, cooperar i posar per sobre de tot els interessos de les vilanovines i vilanovins

Imatge cedida per Vilanova en Comú

Vilanova i la Geltrú requereix de tres instruments per poder fer front a la recuperació davant els efectes ocasionats per t la crisi sanitària, social, econòmica i humanitària ocasionada per la Covid-19:

  • Un acord per la vida.
  • Un pla de xoc.
  • Uns pressupostos i el finançament necessaris per a la recuperació.

La vida sense adornar-nos ha fet un gir inesperat a causa de la pandèmia. Estem patint canvis i encara no saben quin serà realment l’impacte quan l’estat d’alarma es doni per finalitzat i es superi l’emergència sanitària.

No ens podem quedar quiets, necessitem un PACTE DE CIUTAT i volem participar-hi. S’ha de lluitar per un nou model econòmic i social sostenible, cooperar i posar per sobre de tot els interessos de les vilanovines i vilanovins. És imprescindible la solidaritat i la cooperació de tothom per trobar solucions.

Per tan, els Comuns de Vilanova fem una crida a impulsar el pacte per a la reconstrucció social, econòmica i verda.

Son indispensables noves maneres de gestió i mesures. Un pla de recuperació laboral mitjançant plans d’ocupació orientats a les noves necessitats sorgides. Un pla de recuperació social que garanteixi l’empara i protecció dels més vulnerables. Un pla de recuperació econòmica basat en les petites empreses, autònoms i autoocupació, en el que es proposin alternatives encarades a activar noves oportunitats de futur: cures, economia verda i protecció.

Hem de cuidar dels nostres comerços, mercats i pagesos, potenciant l’economia local i reconstruir la situació actual i futura a través d’una única estratègia.

Per tot això, considerem que és el moment de la COHESIÓ SOCIAL i la GENEROSITAT POLÍTICA.

Coordinació de Vilanova en Comú

Merche Ramos i Martí Busquets