Olivella viu el Carnaval 2021 a través de les xarxes socials

Per mantenir l’esperit de la festa, l'Ajuntament ha convocat dos sorteigs a través d’Instagram

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest any, Olivella no podrà celebrar el Carnaval com és habitual a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid19. Per aquest motiu, no s’ha convocat el tradicional concurs de carrosses i comparses ni s’ha muntat la Carpa on se duien a terme diverses actuacions i activitats.

Tanmateix, l’Ajuntament d’Olivella ha volgut mantenir l’esperit de la festa i ha convocat dos sorteigs, a través d’Instagram, amb l’objectiu de promoure que la ciutadania d’Olivella participi en el Carnaval 2021 de forma virtual.

El primer sorteig consisteix a publicar fotografies o vídeos en el perfil d’Instagram seguint les consignes que diu el Carnestoltes al pregó del Carnaval 2021:

⦁ Divendres 12 de febrer, cal posar-se una perruca.
⦁ Dissabte 13 de febrer, cal portar la roba del revés.
⦁ Diumenge 14 de febrer, cal portar complements de piscina.
⦁ Dilluns 15 de febrer, cal canviar els rols a la família i els pares/mares han de fer de fills.
⦁ Dimarts 16 de febrer, cal portar la cara pintada o mascareta decorada.
⦁ Dimecres 17 de febrer, cal portar una disfressa de tema lliure.

En el text que acompanya la publicació de la imatge o vídeo cal mencionar @ajuntament.olivella i posar el hashtag #CarnavalVirtualOlivella2021. Ni la menció ni el hashtag seran vàlids si estan als comentaris.

Per participar en el segon sorteig, cal publicar vídeos en el feed d’Instagram ballant la coreografia que proposa la comparsa The Beers per al Carnaval 2021.

En el text que acompanya la publicació del vídeo cal mencionar @ajuntament.olivella i posar el hashtag #OlivellaBallaCarnaval2021. Ni la menció ni el hashtag seran vàlids si estan als comentaris.

En ambdós sorteigs, cada persona pot participar amb tantes imatges o vídeos com consideri oportú i el termini de presentació va des del 12 de febrer a les 8 hores i fins al 19 de febrer a les 11 hores.

És molt important que els perfils on es publiquin les imatges i els vídeos siguin públics, ja que si no és així la plataforma amb la qual es realitzarà el sorteig, Easypromos, no podrà accedir a les publicacions dels perfils que siguin privats. Tanmateix, s’ha de tenir en compte que només entren en el sorteig les imatges i els vídeos publicats al perfil d’Instagram, les històries i els Reels queden excloses de participació i també les publicacions a qualsevol altra xarxa social.

El dia 19 de febrer, a les 12 hores, es realitzarà el sorteig. Entre els participants al concurs de les consignes de Carnestoltes hi haurà en joc una calçotada al restaurant El Pa Torrat i el joc de cartes Virus. Els concursants que compleixin tots els requisits del sorteig de la coreografia poden guanyar una calçotada al restaurant Les Piques i el joc de cartes Virus.

Les persones guanyadores es comunicaran a través d’Instagram mencionant els usuaris seleccionats aleatòriament per Easypromos. A més, enviarà a les persones interessades un missatge privat per comunicar-los-hi que la seva imatge o vídeo ha estat seleccionat i informar sobre com ha de recollir el premi.

Per ampliar la informació, es poden consultar les bases del sorteig, que estan publicades en el web de l’Ajuntament.