Olivella rebrà els Reis Mags d’Orient malgrat la situació sanitària

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament d’Olivella i la Comissió de Festes estan plantejant com organitzar l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient amb la nova normalitat.

Encara no se sap quin format tindrà l’arribada dels Reis Mags, perquè els moments són incerts i es desconeix quina serà la situació sanitària la nit del 5 de gener, per això, s’estan valorant diverses opcions, complint sempre amb les mesures sanitàries, perquè sigui com sigui aquella nit els nens i nenes d’Olivella vegin els Reis Mags i puguin lliurar-los la carta.

La pandèmia del coronavirus ha obligat a cancel·lar esdeveniments multitudinaris i a canviar hàbits, ja que cal evitar aglomeracions i el contacte amb persones de fora del nucli de convivència. Tot i així, l’Ajuntament i la Comissió de Festes estan buscant l’opció més adequada per mantenir aquesta festivitat del municipi que alegra a grans i petits i, alhora, protegir les persones i contenir els contagis.

El regidor de Cultura i Tradicions, Jordi Migallón, ha deixat clar que “aquest moment màgic és imprescindible perquè puguem sentir que el coronavirus no s’ha endut les nostres tradicions. A més, els infants no entendrien que no passessin els Reis Mags per donar-los la carta, com han pogut fer cada any.”