Olivella es prepara per commemorar la Diada de Catalunya

Olivella commemorarà la Diada de Catalunya amb un seguit d’actes i activitats. El divendres 10 de setembre, a les 20 hores, a la plaça Catalunya, tindrà lloc l’acte institucional, que s’iniciarà amb la benvinguda a càrrec del regidor de Cultura d’Olivella, Jordi Migallón.

Tot seguit, hi haurà una lectura de poemes i el parlament de l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo. Després, s’hissarà la senyera amb el cant dels Segadors i, finalment, hi haurà un concert de la mà de Portàtil FM.

Les places són limitades i cal reservar abans del 9 de setembre, a les 14 hores, enviant un WhatsApp al telèfon 667 907 073.

La tradicional pujada al castell vell d’Olivella de l’11 de setembre queda suspesa per la dificultat de mantenir les garanties de seguretat decretades per les autoritats sanitàries per contenir els contagis de la Covid-19.

Ara bé, l’Ajuntament d’Olivella amb la col·laboració del Club Excursionista Olivella El Margalló ha preparat l’activitat alternativa ‘La visita del cavaller en el temps’.