Olivella compta amb l’espectacle del Mag Lari per celebrar la Festa Major

La Festa Major 2021 serà del 30 de juliol a l’1 d’agost

Olivella celebrarà la Festa Major del 30 de juliol a l’1 d’agost amb un programa d’activitats adreçat a totes les edats. Els actes començaran el divendres amb l’animació infantil Els superherois a càrrec de la companyia Pop per Xics. A la nit, hi haurà l’espectacle de Festa Major Una nit amb el Mag Lari.

L’endemà, a les 19.30 hores, a la plaça Major, tindrà lloc el reconeixement als darrers pregoners olivellencs. Tot seguit, se celebrarà el pregó de Festa Major, que aquest any anirà a càrrec de Mia Muntaner; després, es llegirà el manifest de les colles de balls populars d’Olivella i l’acte finalitzarà amb la tradicional lectura dels versos dels dimonis d’Olivella. A la nit, hi haurà un espectacle d’humor amb Edu Mutante.

El diumenge, a les 12.30 hores, a la plaça de l’Església, se celebrarà l’ofici de Festa Major que estarà presidit pel bisbe Agustí Cortés i el mossèn Josep Ramon Ruiz. Un cop finalitzada la missa, la coral El Somriure d’Olivella cantarà els goigs d’Olivella. A continuació, la coral oferirà un concert. A la tarda, tindrà lloc el pregó infantil a càrrec de Rocío Samblas i Carlota García. Tot seguit, hi haurà balls d’exhibició de les colles infantils d’Olivella i la lectura dels versos dels dimonis infantils. A les 22 hores, se celebrarà una cantada d’havaneres de la mà del grup Havaname. El punt final a la festa el posarà l’espectacular traca organitzada pel Drac d’Olivella.

A més a més, durant els dies de Festa Major es podrà visitar a La Sala del Nucli Antic l’exposició de fotografies antigues de la Festa major, organitzada per l’Associació Cultural d’Olivella. Els horaris per visitar-la seran el dissabte de 17 a 19.30 hores i el diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 18.30 hores.

Seguint les mesures per contenir la Covid-19, és imprescindible reservar les entrades per a tots els actes de la Festa Major d’Olivella 2021. La reserva, que es pot fer del 24 al 29 de juliol, s’ha de realitzar per internet en aquest enllaç. Un cop dins del web, s’han de triar els esdeveniments als quals es vulgui assistir i fer-hi la reserva nominal de tots els membres de la mateixa bombolla de convivència.

El regidor de Cultura, Tradicions i Dinamització Comunitària, Jordi Migallón, ha recordat que durant aquests dies de festa i d’alegria no s’ha d’abaixar la guàrdia i “s’han de prendre sempre les mesures i precaucions que ens siguin recomanades per tal de cuidar-nos a nosaltres i també als altres”.