Obertes les inscripcions del nou curs a l’escola d’adults de Sant Pere de Ribes

El centre imparteix estudis de GESO, proves d’accés a cicles formatius i universitat, i cursos d’informàtica i d’idiomes, entre altres

Imatge de recurs

Des d’ahir dilluns i fins al 29 de juny es poden fer les inscripcions als cursos 2020-21 que ofereix l’Escola Municipal de Persones Adultes (EMPA), que degut a la situació actual s’hauran de fer prioritàriament en línia. Trobareu tota la informació de l’oferta formativa, horaris, procés i formulari de preinscripció i demés al blog del centre (http://cfaroquetes.blogspot.com). No obstant, per a aquelles persones que no puguin tramitar la inscripció telemàticament l’EMPA ofereix la possibilitat de fer-la presencialment demanant cita prèvia al telèfon 687 729 404 o a través de l’adreça de correu electrònic a8055853@xtec.cat.

L’Escola Municipal de Persones Adultes (EMPA), amb instal·lacions a la masia Can Puig de Ribes i a l’Aulari Blanc de les Roquetes, imparteix els estudis de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) presencial o bé a distància a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC), i la preparació per a les proves d’accés a Cicles Formatiu de Grau Mitjà, Grau Superior o a la Universitat per a més grans de 25 i 45 anys. També s’hi pot fer el curs Informàtica i Societat (per optimitzar les eines al nostre abast, correu electrònic, treball on-line, xarxes de coneixement, autoformació, etc.) i el curs TIC per consolidar els coneixements bàsics, internet i processador de texts. 

Quant als ensenyaments bàsics disposa dels cursos d’Instrumental I, II, i III (per començar a llegir i escriure, millorar la lectura l’escriptura i el càlcul, i per adquirir coneixements de cultura general, respectivament). Pel que fa a l’anglès, ofereix tres modalitat o nivells, 1, 2 i 3 (corresponents a l’A1, A2.1 i A2.2 del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües), i un curs de perfeccionament de la llengua. L’oferta idiomes també inclou els cursos de castellà 1 i 2.