Nova edició del taller d’art urbà per la pau a l’institut Cubelles

Enguany es pintarà un segon mural per commemorar el 15è aniversari del centre

L’alumnat de secundària de l’institut Cubelles gaudirà de la sisena edició del programa Cubelles per la Pau, en el que s’hi inclou el taller d’art urbà per la pau.

Es tracta d’una iniciativa subvencionada per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb la regidoria de Cooperació que apropa els joves a la il·lustració a l’espai públic amb una temàtica que treballa la memòria històrica i els drets humans.

Enguany, es farà la pintada d’un mur amb el lema Els valors de la pau, el respecte i la convivència. L’objectiu del projecte és treballar amb els joves conceptes lligats als avantatges socials i col·lectius de viure en convivència, harmonia i pau, a més de promoure el respecte davant la diversitat i la resolució de conflictes de manera pacífica.

Mitjançant el procés de creació es crea consciència individual i el fet de participar activament en la pintada ajuda els joves a visibilitzar-ho col·lectivament i sensibilitzar-los sobre la situació mundial actual.

Enguany es farà un segon taller d’art urbà de temàtica relacionada amb el 15è aniversari de l’institut Cubelles que compta amb la col·laboració de la regidoria de Joventut i que, com l’anterior, també estarà dirigit per Lucas Amat, d’Aeroarte.