Luis Jiménez serà l’alcaldable del PP a Sant Pere de Ribes

Luis Jiménez va ser nomenat, el passat 24 de gener, amb l'aval del comitè electoral del Partit Popular de Barcelona.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Partit Popular de Sant Pere de Ribes ja té candidat a les pròximes  eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Luis Jiménez, que  actualment presideix el partit en el municipi, ha estat nomenat pel  Comitè Electoral Provincial.  

Luis Jiménez és natiu de la localitat i la seva experiència política al  Garraf és real i visible en alguns dels projectes executats a  l’ajuntament de Sitges, on el candidat va exercir com a regidor  anteriorment. El president de la formació ha lluitat pels drets dels  treballadors en sindicat empresarial i a més és un dels molts petits  empresaris existents a la comarca. Per això, “comprenc les  necessitats dels comerciants locals i, al seu torn, les inquietuds  del treballador”, diu el mateix Jiménez.  

Jiménez es presenta amb “un equip fort, experimentat i  accessible” i està “disposat a fer front als problemes reals dels  veïns; com ho són l’okupació, la salubritat pública o la  seguretat ciutadana”, expressa el candidat després del  nomenament oficial. La candidatura comptarà també amb el  coneixement i l’experiència del qui serà número 2, Raúl Sánchez,  actualment secretari general local i regidor de l’Ajuntament de Sant  Pere de Ribes de 2015 a 2019. Amb Raúl tenim la guinda  perfecta perquè l’èxit del PP a Sant Pere de Ribes, sigui  rotund” s’enorgulleix el candidat.  

Aquest nou PP busca aconseguir una àmplia representació a  l’Ajuntament el proper 28 de maig i acabar amb la majoria  absoluta del PSC, les majories absolutes”, diu Jiménez, “només  són bones pels partits, però per la dinàmica democràtica i pel  municipi no ho són”. 

“L’alta taxa d’atur que patim a Sant Pere de Ribes des de fa  anys; les famílies i les empreses locals, seran una de les grans  prioritats en la nova legislatura”, “hem comprometo a no  apujar els impostos i la pressió fiscal, aconseguir uns barris i  urbanitzacions segures i aconseguir els serveis bàsics de les  que algunes no tenen, i millorar la neteja viària i la recollida  d’escombraries, a mes mostrarem tolerància zero amb les  okupacions il·legals i liderarem una bona gestió como mereix  Sant Pere de Ribes”.  

Finalment Jiménez qualifica les accions de l’actual govern “de  ciència-ficció” atès que, segons la formació municipal, “no es  reflecteixen les promeses del govern en les seves accions”.