L’Oficina Municipal de Turisme de Cubelles duplica les visites aquest estiu

L’atenció turística s’ha concentrat al centre de la vila, donat que el Punt d’Informació Turístic de la Platja Llarga està tancat per les obres del passeig Marítim

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Oficina Municipal de Turisme, ubicada a la plaça del Castell, ha atès aquest estiu 1.485 persones, xifra que s’ha duplicat respecte l’any passat per la recepció dels visitants que es dirigien abans a la zona marítima.

Les persones que van adreçar-se a l’oficina del Castell l’any passat van ser 720 i 817 van anar a la platja, un total de 1.537 visitants. Aquest any, l’atenció turística s’ha concentrat al centre de la vila perquè el Punt d’Informació Turístic de la Platja Llarga està tancat per les obres del passeig Marítim.

 

Des de la regidoria de Turisme es destaca enguany la procedència local dels visitants. Al trobar-se oberta només l’oficina del nucli antic, a diferència d’anys anteriors i per primer cop, un 53% de les consultes venien de residents i un 47% de no residents.

Durant els mesos de juliol i agost, un 30% de les preguntes van estar relacionades amb les festes majors, seguides d’informació general del municipi i territori i de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.

L’Oficina Municipal de Turisme ha mantingut l’horari que oferien els dos punts informatius i que era de dilluns a diumenge tots els matins i les tardes de dimarts a dissabte.

 

Es manté l’ocupació als allotjaments

L’ocupació als allotjaments del municipi ha continuat pràcticament igual que al 2022, sent menys d’un 10% inferior que anys anteriors.

El regidor de Turisme, Narcís Pineda, s’ha mostrat satisfet tant per les dades de visitants com de pernoctacions perquè “són molt positives i ajuden a la dinamització econòmica i laboral del municipi”.