L’estudi clínic per a la reobertura de l’oci nocturn a Sitges es tanca amb 500 peticions

500 persones de les comarques de Garraf, Alt Penedès, Baix Llobregat i dels municipis de L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona han sol·licitat participar a l’estudi clínic que tindrà lloc a Sitges el 20 de maig

Les inscripcions per participar en l’estudi clínic que ha de permetre traçar el pla de reobertura del sector de l’oci nocturn s’han tancat amb 500 sol·licituds de persones de les comarques del Garraf, Alt Penedès, Baix Llobregat i els municipis de L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. D’entre les persones inscrites, seran 400 persones les que finalment participaran a l’estudi que tindrà lloc aquest dijous 20 de maig.

L’estudi es farà al carrer Primer de maig de 1838 de Sitges (conegut popularment com Carrer del Pecat), en una zona perimetrada que comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitàries, com diferents punts de gel hidroalcohòlic. Les persones que participin a la prova hauran d’anar en tot moment amb la mascareta que se’ls entregarà tot just abans de començar l’estudi. També caldrà fer-se un test d’antígens el mateix dijous 20 de maig, abans d’accedir a la zona de l’estudi, i posteriorment un segon test, sis dies després que s’hagi realitzat l’estudi.

El projecte està impulsat per l’Ajuntament de Sitges i els Departament de Salut i d’Interior de la Generalitat de Catalunya; l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol); l’Associació d’Establiments d’Oci Nocturn de Sitges; FECALON, i compta amb el suport del Gremi d’Hostaleria de Sitges.