Dimarts, 19 de març de 2024
És notícia

Les platges de Sitges renoven la certificació ISO 14001

Avatar photo

La certificació es concedeix pel compromís assumit en la gestió de les platges per a la protecció del medi ambient

Després de superar l’auditoria corresponent, les platges de Sitges han renovat la ISO 14001 : 2015, una certificació de la qual disposen des del 2017. El regidor de Platges, Guillem Escolà, ha destacat “el treball diari que realitzem a les platges tant per mantenir la qualitat dels serveis com la gestió ambiental d’un entorn que requereix de la nostra atenció tant a terra com a mar. Aquesta certificació és una recompensa més a aquest treball”.

La ISO 14001 es concedeix pel compromís assumit en la protecció del medi ambient, en aquest cas, per la gestió ambiental de les platges de La Barra, La Ribera, Sant Sebastià, Balmins, Les Botigues, Garraf, Les Anquines, Terramar, Riera Xica, l’Estanyol, Bassa Rodona, La Fragata, Aiguadolç, Desenrocada, l’Home Mort, Cala Morisca, Cala Ginesta i platja dels Grills.

El manteniment de la certificació obliga a complir amb un programa que inclou la implantació i verificació de possibles accions correctores amb auditories de seguiment anuals i, en el cas de Sitges, la pròxima renovació el 2023.

Les platges de Sitges van rebre 9 Banderes Blaves i ha renovat les de Port de Sitges, Aiguadol, Port Ginesta i Port de Garraf, convertint-se així en el municipi català reconegut amb el major número de distincions. Les platges de Sitges disposen també de la certificació Biosphere Destination i treballa en la renovació del sistema de gestió ambiental EMAS, que ajuda a les organitzacions a millorar l’eficiència dels seus recursos i bones pràctiques.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tortosa celebrarà del 17 al 19 de setembre els actes de la 33a Ciutat Gegantera de Catalunya

Notícia següent

Andorra prorroga durant el mes d’agost el programa d’ajuts al lloguer i a les hipoteques de pubs, discoteques, sales de balls i agències de viatge

Notícies relacionades