Les obres de millora del Carrer Roger de Flor es reprenen el 28 de setembre

Els treballs, consistents en la formació d’un pas elevat, tindran una durada de tres setmanes

L’inici de les obres d’adequació del carrer Roger de Flor a l’altura del carrer de Manuel de Falla començaran dilluns vinent, 28 de setembre. L’actuació havia de començar inicialment el 21 de setembre, però s’ha hagut d’endarrerir per uns treballs previs en el clavegueram. 

 

Aquesta és una actuació que forma part de la segona fase del projecte de millora de l’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques del carrer de Roger de Flor que va començar al juliol amb unes obres preliminars consistents en l’adequació d’un tram de vorera. L’Ajuntament ha decidit executar en dues etapes aquesta segona fase per reduir les afectacions de circulació de vehicles.

 

Els treballs, consistents en la formació d’un pas elevat, provocaran el tall de la circulació de vehicles al carrer Roger de Flor, entre els carrers Francisco de Victoria i Manuel de Falla, i el carrer Manuel de Falla, entre Roger de Flor i Doctor Fleming. Com a alternativa, s’habilitarà doble sentit de circulació en el tram del carrer Roger de Llúria comprès entre els carrers Francisco de Vitoria i Manuel de Falla. L’accés als habitatges i als guals particulars dels trams de carrer tallats quedarà garantit als veïns.

 

La primera fase de l’adequació, iniciada el mes de febrer passat, ha permès revitalitzar els Jardins Rafael Alberti millorant l’accés de Roger de Flor amb el passatge Foix. En aquest espai, s’ha fet un canvi de paviment a la vorera i s’ha adequat una plataforma elevada de pas de vianants, que els dona prioritat i ofereix continuïtat a tot l’espai. També s’ha millorat la rampa que dona accés als jardins per garantir la mobilitat a totes les persones. Un cop finalitzi la segona fase, quedarà pendent la tercera i darrera, que afecta el tram de la banda de la riera que connecta amb el carrer de Miquel Àngel.

 

Per a qualsevol incidència o problema generat per aquests treballs, cal posar-se en contacte amb els serveis administratius i tècnics de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes a través del telèfon 93 896 73 00.